.
Arnout Hauben
zondag 24 september 2023

Arnout Hauben: “Dat ligt niet meer voor de hand”

Ze gaan nog altijd graag mee

Heel wat mama’s en papa’s zullen erg jaloers zijn op Arnout Hauben en zijn vrouw. Zij krijgen hun kinderen nog altijd mee voor een gezellige gezinsvakantie.

“Nu ze wat ouder worden, ligt dat inderdaad niet meer voor de hand. Bij ons wordt vakantie steeds meer een keuze: gaan ze nog met het gezin mee, of trekken ze eropuit met vrienden? Dat ze nog voor die gezinsvakantie kiezen, geeft me een goed gevoel, want ze hebben ook elk nog hun eigen bezigheden”, zegt Arnout in Story.

De presentator is trots op zijn kinderen. Zo zet Sarah alles op alles voor haar volleybal en speelt ze mee met de jeugdploeg van Yellow Tigers, het nationale team. Zijn zoon Stan studeert dan weer voor handelsingenieur.

“Afgelopen zomer heeft hij mijn rugzak aangeslagen en is hij gaan trekken in de Vogezen met de tent. Hij is heel slim, maar houdt ook van avontuurlijke tochten. Dat is een microbe die hij van mij heeft overgekregen. Ik ben blij en fier op de manier waarom mijn kinderen hun weg in het leven aan het vinden zijn.”

Bio van Arnout Hauben

Meer Over:

Arnout Hauben