.
Arnout Hauben
zondag 28 februari 2021

Arnout Hauben: “daar moet je zuinig mee omspringen”

"Anders missen ze hun effect..."

Arnout Hauben breekt een lans voor al zijn medewerkers bij het productiehuis De Chinezen: “Ondanks alle plannen die we het voorbije jaar moesten annuleren of wijzigen, zijn jullie niet bij de pakken blijven zitten. Ik ben heel dankbaar voor de energie die jullie me constant geven”, klinkt het warm bij Arnout Hauben in Story. De reportagemaker geeft dan ook graag complimentjes, al moet je er wel zuinig mee omspringen.

Arnout Hauben geeft graag complimenten, maar doet het wel nooit ondoordacht: “Tijdens het maken van mijn programma’s heb ik ook al vaak gemerkt wat voor goede ijsbrekers complimenten zijn, maar je moet er wel een beetje zuinig mee omspringen, anders missen ze hun effect”, aldus de reportagemaker in Story.

Ook zelf krijgt Arnout graag een complimentje: “Ze kunnen mijn hele dag een boost geven, maar dan moet ik wel merken dat ze gemeend zijn en niet louter vleierij. Zoiets voel je meteen aan. De kracht van een compliment schuilt in het spontane en omdat het uit het hart komt.”

Bio van Arnout Hauben

Meer Over:

Arnout Hauben