.
Arnold Willems
dinsdag 11 januari 2022

Arnold Willems: “Ik heb mijn zin doorgedreven”

Hij wou heel graag acteur worden

Het is al een tijdje geleden dat we nog iets gehoord hebben van acteur Arnold Willems. Zijn laatste rol op televisie dateert al van 2016 en sinds enkele jaren doet Willems het kalmer aan. De acteur wordt volgend jaar 90 en kan terugblikken op een mooie carrière.

Arnold heeft geen spijt van zijn keuze om acteur te worden. Al was er in het begin wel wat twijfel. “Om mijn ouders te plezieren, ben ik begonnen aan mijn studies Romaanse Filologie. Met als doel om leraar te worden. Uiteindelijk heb ik toch mijn zin doorgedreven en ben ik aan het Conservatorium in Brussel gaan studeren.”

Arnold is blij met hoe zijn leven is gelopen en beseft dat hij zich gelukkig mag prijzen met alle kansen die hij heeft gekregen. Hij kijkt met plezier terug op periodes als bij 'Wittekerke', waar hij 15 jaar lang te zien was. “Dat is het langste project waarvoor ik me geëngageerd heb, want het heeft bijna een derde van mijn loopbaan behelsd. Tot lang nadat ik mijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt had, heb ik dit kunnen doen. Tot op de dag van vandaag word ik nog het vaakst aangesproken als ‘Georges uit 'Wittekerke'’”

Bio van Arnold Willems

Meer Over:

Arnold Willems