You are here

Architects komen naar Lotto Arena

12/09/2018 17:30-

Britse band komt naar Antwerpen. 

Het gaat hard voor het Engelse metalcore gezelschap Architects. Niet alleen binnen eigen landsgrenzen, waar ze recent door Kerrang magazine uitgeroepen werden tot de “Best British Live Band”. Ook The Guardian loofde hen al om hun “gloriously crafted anthems of defiance” oftewel: een krachtige sound, ongelofelijke stem, strakke gitaarriffs en subtiele songcomposities. Maar ook ver buiten het Engelse grondgebied gaat het de band uit Brighton voor de wind.

Vandaag kondigt Architects hun grootste tour tot nu toe doorheen Europa en UK aan. Niet alleen Wembley SSE Arena in Londen en Mitsubishi-Electric-Halle in Düsseldorf staan op de planning in januari en februari, maar ook een halte in de Lotto Arena in Antwerpen op vrijdag 11 januari 2019. De ticketverkoop start vrijdag 14 september om 10u via proximusgoformusic.be en livenation.be.

Na een denderend concert op de main stage van Graspop Metal Meeting in 2017 en een uitverkochte show in de AB in Brussel eerder dit jaar, belooft ook dit weer een ijzersterke show te worden. Brengt Architects mee: een gloednieuw album ‘Holy Hell’, release voorzien voor 9 november, en support van het Amerikaanse Beartooth en opener van de avond het Australische Polaris.