.
Anushka Melkonian in Lisa - aflevering 34
zaterdag 28 mei 2022

Anushka Melkonian: “Onmogelijk bestaat niet voor mij”

"Het zit hem allemaal in kansen zoeken en creëren voor jezelf”

Story polste bij radiopresentatrice en televisieactrice Anushka Melkonian naar haar dagelijkse bezigheden, haar dromen en haar ingesteldheid. De jonge leeuwin geeft in het weekblad een inkijk in wie ze is en waar ze voor staat.

Naar eigen zeggen heeft ze een enorm doorzettingsvermogen. “Ik weet niet wat opgeven is. 'Onmogelijk' bestaat niet voor mij. Het zit hem allemaal in kansen zoeken en creëren voor jezelf”, vertelt ze over haar ongebreidelde drive.

Volgens Anushka begint alles bij geloven in jezelf. “Je moet geloof hebben in je eigen kunnen, of op z'n minst lang genoeg doen alsof. Fake it 'till you make it, maar dan op een positieve manier”, knipoogt ze.

Ze heeft ook erg veel bewondering voor mensen die goed kunnen zingen. “Neem nu Ariana Grande bijvoorbeeld, wauw. Zij doet haar mond open en de juiste noten vliegen er automatisch uit. Daar kan je enkel maar jaloers op zijn”, vertelt ze.

Anushka volgde zelf een tijdje zangles, en dat heeft haar eigen vocale kunnen positief beïnvloed. “Maar aangezien ik geen specifiek doel had en een steeds drukker wordende agenda, ben ik ermee moeten stoppen”, klinkt het.

Bio van Anushka Melkonian

Meer Over:

Anushka Melkonian Lisa