.
Anushka Melkonian in Lisa - aflevering 30
dinsdag 31 mei 2022

Anushka Melkonian: “Ik ben helemaal verliefd”

"Na één uur ben ik stikkapot, maar voel ik me supervoldaan”

Luisteraars van MNM worden vrolijk van haar stemgeluid en televisiekijkers zien haar graag bezig in de VTM-telenovelle 'Lisa'. Het gaat goed met de carrière van Anushka Melkonian. Story polste bij haar naar wat haar bezighoudt in het leven.

Er zijn weinig dingen waar Anushka echt bang voor is, maar haar grootste angst is ongetwijfeld een fysieke beperking oplopen. “Als ik niet meer onafhankelijk zou kunnen leven, zou ik er kapot van zijn”, vertelt ze.

Ze is graag actief bezig en beschouwt haar onafhankelijkheid als iets heel belangrijks in haar leven. “Ik ben heel erg gesteld op mijn zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Dat is iets wat ik nooit zou willen verliezen. Ik heb enórm veel bewondering voor mensen die het meemaken”, zegt Anushka.

Ze is best sportief en gaat meerdere keren per week naar de fitness om haar conditie op peil te houden. “Ik doe er geregeld aan krachttraining. Het voelt zo goed om mezelf sterker te voelen worden.”

Naast fitness is ze recent ook begonnen met bokslessen. “Ik ben helemaal verliefd erop. Normaal gezien haat ik cardio, maar boksen voelt zo niet. Dat vind ik top. Na één uur ben ik stikkapot, maar voel ik me supervoldaan”, aldus de energieke Anushka.

Bio van Anushka Melkonian

Meer Over:

Anushka Melkonian Lisa