.
Paul De Grande uit Stukken Van Mensen
maandag 17 april 2023

Antiquair Paul De Grande in Viva La Feta

Antiquair Paul De Grande in Griekenland...

Viva van mensen, want niemand minder dan antiquair Paul De Grande (73) is te gast in de Griekse tempel van Otto Jan en Jani. Op zijn vierentwintig werd Paul eigenaar van zijn eerste kasteel, dat hij niet zo lang geleden verkocht voor het bescheiden bedrag van 2,75 miljoen euro. Met dat budget op zak en dus redelijk wat onderhandelingsmarge trekt hij richting het schatrijke Sifnos, want daar wachten twee ongeduldige gastheren op zijn komst.

Otto Jan en Jani plannen - traditioneel overmoedig - een heuse fietstocht met de avontuurlijke Paul, maar die laatste vergeet te melden dat hij maar ‘half zicht’ heeft en gaat al snel tegen Griekse bodem. Dan maar een wat minder riskante – alhoewel- activiteit; zwemmen in onderbroek en mét sigaar.

Helemaal en gielegans op zijn gemak laat Paul het beest in hem los. In een traditioneel winkeltje laat hij zijn gespecialiseerde oog vallen op een oude vaas, een familiestuk van 150 jaar oud en absoluut niet te koop. Maar dat is een taal die Paul niet spreekt.

Viva La Feta, maandag om 21.00 op Play4 en GoPlay.

Bio van Paul De Grande

Meer Over:

Paul De Grande