.
News Image

Anouk Matton maakt kans op MTV Europian Music Award

Mattn wint de MTV Ema Award voor ‘Best Belgian Act’

De fans hebben beslist! DJ MATTN, de artiestennaam van Anouk Matton, won deze avond de award voor ‘Best Belgian Act’ 2019 op de MTV EMA Awards Pre-Party in Plein Publiek, Antwerpen. Een jaar nadat haar man Dimitri Vegas de award in de wacht sleepte - in 2018 wonnen Dimitri Vegas en Like Mike de award voor ‘Best Belgian Act’ - is het nu de beurt aan zijn vrouw. Anouk haalde het van de andere genomineerden : BLACKWAVE., ZWANGERE GUY, IBE en TAMINO.

“Ik ben bijzonder blij met deze award en kijk er heel erg naar uit om België te mogen vertegenwoordigen op de MTV EMA Awards zondag in Sevilla. Ik wil dan ook al mijn fans bedanken die voor me hebben gestemd!”, aldus Anouk Matton.

De MTV EMA 2019 vinden zondag 3 november plaats in Sevilla. De MTV EMA is één van de grootste muziekevents te wereld en zijn natuurlijk niet compleet zonder een flinke waslijst aan nominaties, live-optredens én een host die de wervelende avond in goede banen leidt. Ook dit jaar zullen de kijkers niet teleurgesteld zijn. Gastvrouw Becky G leidt de avond in goede banen en ontvangt een hele resem van collega-artiesten voor live-optredens. Van de met multi-platinum overladen Halsey, de Spaanse sensatie Rosalía, pop fenomeen Ava Max, super-ster Akon over de Brits-Zweedse Mabel die de hitlijsten van deze zomer beheerste met haar hit Don’t call me Up. Als kers op de taart maakt dus ook Anouk Matton kans op een internationale award.

Wie niets van het feest wil missen en zien hoe MATTN het ervan afbrengt, stemt op zondag 3 november om 21u af op MTV. Stemmen zelf kan nog tot zaterdag 2 november 23u59 op mtvema.com.

Bio van Anouk Matton

Meer Over:

Anouk Matton