.
News Image

Anouk Matton: “Ik wou niks missen”

Ze vullen elkaar aan

Het krijgen van hun zoontje London is het beste wat dj’s Dimitri Vegas en Anouk Matton konden overkomen. Hoewel Anouk haar carrière nu tijdelijk op een laag pitje moet zetten, heeft ze het er allemaal voor over. Het heeft haar ook als mens veranderd.

“Ik wind me niet meer op in van die kleine dingen. London is alles wat telt. Vroeger wilde ik overal bij zijn, zeker als mijn vriendinnen uitgingen. Nu wil ik vooral bij mijn gezinnetje thuis zijn. Ik ben ook veel emotioneler geworden en er is die constante bezorgdheid”, zegt Anouk in Story.

Dimitri kan dat beamen. “Anouk is altijd heel georganiseerd en zorgzaam geweest. Maar nu nog tien keer zoveel. Ik zou al makkelijker eens zeggen: we slaan zijn dutje over. Maar als een echte militair zegt Anouk dan ‘nee’.”

Anouk neemt dan ook graag de verdienste voor zich dat hun zoon zo’n goede slaper is. Maar waar Anouk dan niet streng is, is het Dimi die zich van zijn strengste kant laat zien.

“We vullen elkaar perfect aan. Trouwens, Dimi is ook heel zorgzaam hoor. Sinds de komst van London is hij nog meer een familieman geworden.”