.
News Image

Anouk Matton 1 jaar mama: “Die liefde voelde ik nog nooit”

Ze kan niet lang zonder hem

Een jaar geleden werden Dimitri Vegas en Anouk Matton de ouders van een zoontje London. Ze genieten nog volop van het prille ouderschap en van hun ondertussen actieve zoontje die niet van stilzitten wil weten.

“We mogen niet klagen”, begint Anouk in Story. “London is een vrolijk en lief kind. Enkel als hij honger heeft of moe wordt, begint hij te wenen. Maar hij wordt zo snel groot. Elke maand kan hij iets nieuws.”

Alle ouders kennen het probleem wel van de onderbroken nachten de eerste levensjaren van het kind. Ook Anouk en Dimitri. Al hebben ze dat snel en efficiënt aangepakt.

“Acht weken na de bevalling zijn we met slaaptraining begonnen. Ik heb het boek ‘Slaap, Baby, Slaap’ gekocht en daarin staat hoe je gezonde slaapgewoontes kunt creëren bij je baby om slaapproblemen op latere leeftijd te voorkomen. En het had succes. Na drie maanden sliep hij al door”, klinkt Anouk trots.

Je baby zien groeien en veranderen, het is één van de leuke dingen aan kinderen krijgen. Maar er is natuurlijk ook een andere kant. “Ik hou me meer bezig met het verzorgende. Maar met plezier. Ik voel een soort liefde die ik voordien niet kende. Dat is een zot gevoel. Net als het feit dat ik al een jaar mama ben.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Anouk Matton

Meer Over:

Anouk Matton