.
Annie Geeraerts of de bomma uit Familie
maandag 26 september 2022

Annie Geeraerts uit Familie weigert operatie

Moet ‘de bomma’ uit Familie geopereerd worden?

Annie Geeraerts kennen we allemaal als de bomma uit Familie. De 96-jarige actrice geniet er nog steeds van om op de set van de populaire VTM-serie te staan. Acteren houdt haar helder en jong. Al sukkelt ze wel met wat lichamelijke ongemakken…

“De makers hebben altijd benadrukt dat ik er als de bomma niet zou uitgaan. Gelukkig, want ik geniet er nog elke keer van als ik op de set mag staan”, klinkt het enthousiast bij Annie Geeraerts in Het Laatste Nieuws.

“Het memoriseren van teksten en repeteren gaan iets trager, maar dat lukt nog steeds.” De actrice geeft wel toe dat ze wat met haar knieën sukkelt.

“Ik zou eigenlijk twee nieuwe knieën moeten krijgen, maar op mijn leeftijd nog een volledige narcose ondergaan, zie ik niet zitten”, geeft de Familie-actrice toe in Het Laatste Nieuws.

“Ik trek ondertussen mijn plan wel met crèmekes en pillekes”, aldus Annie Geeraerts in het dagblad. En sowieso voelt ze haar ouderdomsklachten nooit op de set van Familie. Acteren houdt haar immers helder en jong, benadrukt de actrice in Het Laatste Nieuws.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Annie Geeraerts

Meer Over:

Annie Geeraerts