.
Sid Van Oerle en Annick Segal in Thuis
dinsdag 15 december 2020

Annick Segal kijkt positief naar de toekomst: “het beste moet nog komen”

Thuis-actrice viert binnenkort haar zestigste verjaardag.

Annick Segal viert op 21 december haar zestigste verjaardag. “Elk jaar kijk ik uit naar Kerstmis, mijn verjaardag én de jaarovergang”, vertelt de actrice in Dag Allemaal. Normaal zou de actrice haar 60ste verjaardag vieren met een groot feest voor meer dan 50 naaste vrienden en familieleden, maar dat valt natuurlijk in het water.

“Ik zal mijn verjaardag en kerst wellicht alleen met mijn man vieren. Jammer maar helaas”, klinkt het gelaten bij ‘Rosa’ uit Thuis. Haar kinderen uitnodigen is niet echt een optie. “Ze hebben ook elk een partner, als we hen uitnodigen, zijn we sowieso in overtreding.”

Maar het moet nu even zo, klinkt het rustig bij Annick Segal. “Ik zal me trouwens op mijn verjaardag zeker niet eenzaam voelen, want ik verwacht veel kaartjes en telefoontjes. Dat is ook een geslaagde manier om te laten merken dat je aan iemand denkt, hé?”

Haar verjaardag later vieren, als de maatregelen versoepeld worden, ziet de actrice niet zitten. “Da’s niks voor mij. Ik leef in het nu,” klinkt het bij Annick in Dag Allemaal.

En die zes vooraan, boezemt haar geen angst in. “Ik ben altijd intens blij dat er nog een jaartje bij mag komen. Ik leef graag en word dan wel wat ouder, maar ik ga ervan uit dat het beste nog moet komen”, ziet Annick Segal de toekomst rooskleurig tegemoet.

Bio van Annick Segal

Meer Over:

Annick Segal Thuis