.
Annemie Struyf
woensdag 3 maart 2021

Annemie Struyf ontgoocheld: “dat stelt me diep teleur”

"Een relatiebreuk is een delicate kwestie"

‘Het Hoge Noorden’ werd een waar kijkcijferkanon. Annemie Struyf is enorm blij dat de kijkers de weg vonden naar de verhalen van de mensen die ze volgde, maar de gemene reacties op sociale media stellen haar diep teleur.

Voor Marijke en Kris draaide de droom uit op ’n nachtmerrie toen ze tijdens de opnames besloten uit elkaar te gaan. Zij willen er niet meer over praten met de pers, maar dat weerhoudt de kijkers er niet van hun mening te spuien over het koppel op sociale media.

Annemie Struyf heeft er alle begrip voor dat Marijke en Kris hun verhaal niet verder in de pers willen toelichten. “Een relatiebreuk is altijd een heel delicate kwestie”, beseft de reportagemaakster.

De hardheid waarmee vooral Marijke op sociale media wordt aangepakt is echter een zware ontgoocheling voor Annemie Struyf: “Tuurlijk stelt me dat teleur”, vertelt Annemie Struyf in Dag Allemaal.

“Ik probeer de meest gemene en respectloze reacties van onze Facebookpagina te halen. En nogmaals, ik heb hierover op mijn eigen Facebookpagina gereageerd. Felle reacties zijn nu eenmaal eigen aan zo’n programma, iedereen roept hevige emoties op”, beseft Annemie Struyf.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Annemie Struyf