.
Annemie Struyf
zondag 28 februari 2021

Annemie Struyf liep tegen haar grenzen aan: “dat beloofde ik aan mijn zoon”

"Die dag liep ik letterlijk én figuurlijk tegen mijn grenzen aan."

Annemie Struyf bekent in haar column in Story dat Adriaan één van de favorietjes is van de kijkers van Het Hoge Noorden. Ook op haar had de schapenboer meteen een positieve indruk nagelaten.

“Toen ik hem voor het eerst ontmoette, was hij 32. Precies zo oud als mijn oudste zoon. Op de kade stond hij mij op te wachten en meteen had ik een goed gevoel bij hem. Hij kwam integer over, warm en betrouwbaar”, schrijft Annemie in Story.

Ook haar zoon heeft dat ondernemende en zorgzame in zich. Voor haar verjaardag had Annemies zoon een dag in haar agenda geblokkeerd. Moeder en zoon trokken naar de Ardennen waar ze een sprookjestocht vol sneeuw en ijs ondernamen.

“Spekglad wel, ik ben drie keer uitgegleden. Maar geen erg, want we hadden het zo fijn samen. En wat was hij attent voor mij, met zijn rugzak vol lekkers. Ook die dag liep ik letterlijk én figuurlijk tegen mijn grenzen aan”, geeft Annemie Struyf toe in Story.

En meteen maakten moeder en zoon een mooie belofte: voortaan zouden ze minstens één keer per jaar zo’n tripje maken onder hun tweetjes.