.
News Image

Annelien Coorevits reageert op afscheid bij Temptation Island

Annelien heeft ook een woordje over voor haar opvolger Viktor Verhulst.

Na vijf seizoenen de presentative van Temptation Island voor zich te hebben genomen, wordt Annelien Coorevits aan de kant geschoven. Annelien moet plaatsmaken voor Viktor Verhulst die aan de zijde van Monika Geuze het compleet vernieuwde programma in goede banen moet leiden.

In Dag Allemaal reageert Annelien kort op haar afscheid: “Na vijf seizoenen van ‘Temptation Island’ is het tijd om afscheid te nemen”, klinkt het nuchter bij Annelien in het weekblad. “Ik wil de ganse ploeg heel erg bedanken voor de vele fijne momenten samen.”

Annelien heeft ook een woordje over voor haar opvolger Viktor Verhulst: “Ik wens hem alle succes toe, hij zal dat ongetwijfeld heel goed doen.”

Anneliens afscheid aan Temptation Island betekent echter niet dat de presentatrice van het scherm zal verdwijen. In Dag Allemaal onthult Annelien Coorevits haar toekomstplannen: “Wat mijn eigen tv-toekomst betreft: ik zit met enkele ideeën en ben die samen met een paar productiehuizen aan het uitwerken. Heel spannend allemaal.”