.
Annelien Coorevits
vrijdag 26 november 2021

Annelien Coorevits over de showbizzwereld: “Ik heb daar niet zoveel vrienden”

En dat is een bewuste keuze

Annelien Coorevits zit momenteel op de oceaan wanneer wij dit artikel publiceren. Daar zit ze de komende weken in goed gezelschap met mensen als James Cooke en Ella Leyers. Of ze daar na 3 weken ook goede vrienden aan zal overgehouden hebben, dat betwijfelen we. Annelien laat immers niet snel mensen toe in haar leven. Ook niet in de showbizz.

“Let op, dat ligt deels aan mij omdat ik de contacten niet onderhoud. Van nature blijf ik liever weg bij mensen die heel graag aanwezig zijn. Maar ik ben er wel zeker van dat het zal klikken met de zeilgenoten. Ik heb ze al ontmoet. Woestijnvis cast mensen op cohesie, niet op conflicten”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen.

Toch beloven het drie zware weken te worden. Op de boot hebben ze immers geen gsm, geen social media en dus ook geen contact met vrienden en familie. “Ik ben echt niet bang dat het dus niet zal klikken met de anderen. Waar ik wel bang voor ben is om mijn kinderen zolang niet te horen. Geen eigen ruimte hebben. En een te kleine valies. Er is nauwelijks plaats voor kleren en make-up”, zegt Annelien met toch een beetje angst in haar stem.