.
Annelien Coorevits
zaterdag 4 december 2021

Annelien Coorevits loopt soms wat verloren:: “Dan trek ik een fles open”

Ze liep de muren op

Annelien Coorevits was jarenlang gelukkig samen met voetballer Olivier Deschacht. Er kwam een einde aan hun huwelijk enkele jaren geleden en dat betekende voor het koppel dat ze hun kinderen elk wat minder zouden zien. Voor Annelien een erg grote aanpassing, want net zoals elke mama heeft ook zij graag haar kinderen dicht bij zich.

“Het eerste wat ik doe als ze bij hun papa zijn is een fles opentrekken Ik drink graag eentje. Niet problematisch, hé” lacht ze in Gazet van Antwerpen. “Gewoon, je komt thuis, voelt de leegte en maakt het gezellig voor jezelf. Ik steek dan de kaarsjes aan, dim de lichten en kijk Netflix. Of ik ga iets eten met een vriendin.”

Het was voor Annelien eventjes aanpassen in het begin. “Ik praatte echt tegen mezelf. Ik liep de muren op. Maar ondertussen ben ik eraan gewend.” Het stemt Annelien in ieder geval elke keer weer gelukkig wanneer de kinderen terug bij haar zijn. “Dan zie je ze naar je toe lopen en is alles weer goed. Ik zorg er dan ook voor dat we toffe dingen doen. Lekkere dingen in huis halen, een aperitiefje doen. Al moeten ze altijd een beetje wennen. Ik ben nogal streng in de opvoeding. Of toch rechtlijnig.”