.
Annelien Coorevits
maandag 22 november 2021

Annelien Coorevits is vertrokken: “Ik heb de ondankbaarste job gekregen”

Al bekijkt ze het ook positief

Onlangs zijn de deelnemers van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’ vertrokken. Het afscheid van de partners en kinderen viel bij iedereen zwaar, wat niet abnormaal is. De deelnemers zijn immers 3 weken lang weg van huis. Onder hen ex Miss-België Annelien Coorevits.

Als je 3 weken met ‘wildvreemden’ op een boot moet gaan samenleven, dan kan het al eens gaan botsen. Of er is misschien wel iemand waar je geen klik mee hebt. Maar Annelien is overtuigd dat ze dat voor 3 weken van zich af kan schuiven, als het nodig zou zijn. “Moest ik meedoen aan een programma zoals ‘De Bachelor’ en het klikt niet, dan kan ik geen toten beginnen trekken en doen alsof ik die graag heb. Nu moet ik met de deelnemers van ‘Over de oceaan’ niks beginnen. Met mensen die ik niet ken, kan ik lang op mijn tanden bijten en voor de goede vrede knikken en slikken”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Op de boot heeft iedereen een eigen taak. Waar vorig seizoen Dominique Persoone de kok van dienst was, is deze taak dit jaar voor Annelien weggelegd. Volgens Dominique een heel ondankbare, maar ook dankbare taak. “Hij zij me dat het een ondankbare job is, maar ook heel erg dankbaar, omdat je weinig tijd hebt om te denken. De rest zit te blijten omdat ze teveel tijd hebben om na te denken.”