.
Annelien Coorevits
woensdag 8 december 2021

Annelien Coorevits is al enkele jaren vrijgezel: “Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn”

Ze is voorzichtig aan het daten

3 jaar geleden raakte bekend dat Annelien Coorevits en haar partner Olivier Deschacht uit elkaar gingen. De twee hadden een jarenlange relatie achter de rug, en het was een beslissing die niet over 1 nacht ijs is gegaan. Maar Annelien is terug gelukkig, al is ze nog steeds vrijgezel.

“Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn. Al moet ik toegeven dat een man een meerwaarde is in je leven. Het zorgt voor een extra laagje. Extra schoonheid. Mijn vader zegt altijd: ‘Er is niemand gemaakt om alleen te sterven, daar zit veel waarheid in”, zegt Annelien in Gazet van Antwerpen.

Maar voor altijd single blijven, dat ziet Annelien niet zitten. De deur staat op een kiertje voor mannen die ze beter wil leren kennen. Al zal die een serieuze muur moeten doorbreken. “Ik heb recent een man leren kennen en ik merk dat het heel moeilijk is om me open te stellen. Maar ik wil het in alle rust en sereniteit de tijd geven om te ontdekken wat het kan worden. Om het te laten groeien. Ik verdien het om gelukkig te zijn en het voelt goed. Bovendien heeft hij engelengeduld, gecombineerd met het grootste respect. Alleen al daarvoor ben ik hem dankbaar.”