.
Annelien Coorevits
woensdag 6 december 2023

Annelien Coorevits: “Ik zou mijn tijd graag meer zelf invullen”

Ze wordt geleefd

Een tijdje geleden zagen we Annelien Coorevits nog schitteren in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Haar deelname was helaas van korte duur en ze speelde twee afleveringen mee. Annelien was achteraf erg ontgoocheld want ze had er nochtans hard voor gestudeerd.

Maar gelukkig heeft Annelien niet veel tijd om bij haar korte deelname stil te staan. Ze heeft een ontzettend druk leven en is altijd wel met iets bezig.

“Maar ik zou mijn tijd graag meer zelf kunnen invullen. Op mijn leeftijd moet er nog te veel: werken, geld verdienen, een huis kopen… ik vind dat lastig, soms word ik geleefd. En mijn familie is natuurlijk héél belangrijk voor mij, ik denk dat wij het gelukkigst zijn als we samen zijn. Mijn zussen, mijn broer, mijn kinderen...”

De kinderen van Coorevits zijn niet elke dag bij haar. Door haar scheiding met Olivier Deschacht moet ze hen af en toe missen. En daar heeft ze het wel moeilijk mee gehad.

“En nog steeds. Scheiden is verliezen, het heeft lang geduurd voor ik mij daar overheen heb kunnen zetten. Gelukkig komen Olivier en ik weer goed overeen. Als ik Elena en Luís wil zien op momenten dat ze niet bij mij zijn, ga ik even langs bij hem. Of ik vraag of ik de jongste naar 't voetbal mag brengen. Dat geldt ook omgekeerd, onze regeling is niet zo strikt. Ik heb ervoor moeten vechten, maar dat is intussen gelukt.”