.
News Image

Annelien Coorevits: “Ik moet veel bordjes in de lucht houden”

Ze is een drukbezette vrouw

2022 was voor Annelien Coorevits een jaar van heel hard werken. Het was het jaar waarin haar eigen kledinglijn AC uit de grond werd gestampt en waarin de kledij verkocht werd in 55 winkels in België. Ze vindt het fantastisch om te doen en heeft dan nog veel ambitieuze plannen.

“Ik wil dit alles nog optimaliseren”, begint ze in Het Laatste Nieuws. “Ik wil graag uitbreiden naar het buitenland. Maar het is knokken in de textiel – al denk ik dat het ergste achter de rug is. AC is als mijn derde kind. Ik doe alles alleen, ik heb nog niemand in dienst. En naast mijn eigen bedrijf ben ik ook nog als stille vennoot ingestapt in een merk van suikervrije vitaminegummies.”

2022 was een topjaar, maar er zijn toch een aantal zaken die beter moeten. Zo wil Annelien heel graag wat meer rust in haar hoofd.

“Twee kinderen en hard werken: ik moet veel bordjes in de lucht houden. In ‘Over De Oceaan’ heb ik van de rust geproefd en dat is me zo goed bevallen dat ik er nog meer naar verlang.”

Het is al eventjes geleden dat Annelien nog een eigen programma heeft gepresenteerd. Het laatste was ‘Temptation Island’. Toch vindt ze televisie nog altijd erg leuk om te doen. “Ik wil dat zeker blijven doen, als afwisseling. Maar ik ben kieskeuriger geworden. Er komen regelmatig voorstellen, maar ik doe geen dingen die niet in de lijn liggen van wie ik ben.”