.
News Image

Annelien Coorevits: “Ik kwijnde weg in zelfmedelijden”

Na een week was het over

3 weken op de oceaan zonder enig contact met het thuisfront, voor velen klinkt het als een hel, voor anderen, die het hebben gedaan, voelt het als een bevrijding. Even niet meer continu bereikbaar moeten zijn voor iedereen, we kunnen het ons niet meer inbeelden.

Annelien Coorevits was één van de 6 nieuwe deelnemers aan ‘Over De Oceaan’. Zij heeft genoten van haar avontuur, ook al moest ze daarvoor haar kinderen even 3 weken bij hun vader achterlaten.

“In het begin heb ik ze wel gemist, omdat ik zo ziek was. Ik had het constant koud, ik kon niks en ik kwijnde weg in zelfmedelijden. Het enige wat ik wilde was mijn zetel thuis, bij de kinderen. Maar zodra het beter ging, ben ik beginnen genieten”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Natuurlijk heeft Annelien haar kinderen gemist, net zoals elke moeder haar kinderen zou missen. Maar ze kan niet ontkennen dat het ook eens deugd deed om even weg te zijn van alles.

“Mijn kinderen zijn het gewoon: toen ik ‘Temptation Island’ presenteerde, was ik ook altijd drie weken weg. Toen belde ik hen elke ochtend en avond. Maar na drie weken weet je niet meer wat zeggen, behalve ‘Wat heb je gegeten?’”

Bio van Annelien Coorevits