.
Annelien Coorevits
zaterdag 9 december 2023

Annelien Coorevits: “Ik begin het steeds moeilijker te vinden”

Ze wil wel eens foert zeggen

Annelien bouwde na haar overwinning bij Miss België een bloeiende carrière uit. Ze mocht ‘Temptation Island’ presenteren, dook in verschillende programma’s op en is nu ook onderneemster. Toch snakt ze af en toe naar wat rust voor zichzelf.

“Het is niet zoals ze denken dat ik als zelfstandige mijn agenda zomaar zelf bepaal. Als ik niet werk, verdien ik geen geld. Dan kloot ik mezelf. Onze kinderen hebben hobby's en dus moet ik hen overal naartoe brengen. Da's een drama! Ik heb ook een kledinglijn, daar ben je nooit klaar mee. Ik breng twee collecties per jaar uit, maar tussendoor is er een hoop werk: ontwerpen, retours opvolgen, rappels sturen naar slechte betalers, fabrikanten contacteren... Ook in 't weekend werk ik, want de winkels zijn open en er is altijd wel een klant die iets nodig heeft. Dan zijn er nog meetings voor mogelijk tv-werk, waar je snel een halve dag mee kwijt bent”, zucht ze in Dag Allemaal.

Echt vakantie lijkt Coorevits nooit te nemen. Haar laptop heeft ze altijd bij de hand, ook wanneer ze op reis gaat. Ze kan het werk moeilijk loslaten.

“Jammer, maar het kan niet anders. Ik begin het steeds moeilijker te vinden dat ik nooit eens 'foert' kan zeggen.”