.
News Image

Annelien Coorevits en Yentl Keuppens bundelen de krachten

Twee sterke merken werken samen.


Annelien Coorevits en Yentl Keuppens zijn samen druk bezig geweest tijdens de Corona periode. Annelien heeft haar eigen merk, Miracles, dat ze samen met Hilde De Valck runt. Miracles by Annelien Coorevits, met de letters AC als subtiele verwijzing naar de initialen van Annelien, heeft de laatste jaren een mooi succesvol verhaal doorgemaakt. Aan dat succesvol verhaal, willen ze nu verder bouwen. Een gloednieuw Belgisch modelabel met de pijlers: jong, fris, creatief en de nodige dosis glitter.



In Yentl Keuppens vonden ze de geschikte creatieve partner. Yentl ontwerpt de collectie onder de vleugels van Annelien en Hilde. De winkels kunnen de collectie aankopen in augustus. Vanaf dan kan ook de eerste sneakpeek getoond worden. De collectie zou begin volgend jaar in de winkels moeten liggen. Er is echter nog één probleem: Annelien en Yentl zijn nog op zoek naar de naam van de eerste collectie.



Zij roepen daarom de hulp in van volgers en lezers om de naam voor de collectie mee te helpen kiezen.

- Y by Yentl

- Y label

- You by Yentl

- Yentl

- Yentl by Miracles



Laat jouw mening weten via een privé bericht aan @yentlkeuppens op Instagram en wie weet win jij wel de allereerste stuks uit de collectie!