.
News Image

Annelien Coorevits begeleidt 18-jarige Femke

Annelien Coorevits helpt 18-jarig meisje tijdens - voor en na de zwangerschap.
Woensdag staat Annelien Coorevits Femke met raad en daad bij. Annelien was tegelijk met Femke zwanger en dan ook de aangewezen persoon om de 18-jarige moeder in spe met raad en daad bij te staan.


Femke is 17 wanneer ze onverwacht zwanger wordt. De zwangerschap eindigde in een miskraam. De ontgoocheling was groot, maar op dat moment beslisten Femke en haar partner Danny dat een baby meer dan welkom was. Enkele maanden later was er weer heuglijk nieuws: Femke was opnieuw zwanger. Ondertussen is ze 18 en al 4 jaar samen met de vader van haar kindje, Danny. Femke woont wel nog steeds bij haar ouders. Ze gaat naar school (logistiek assistente) en ziet zichzelf nog niet direct op eigen benen staan.

Bekende moeder Annelien Coorevits is tegelijk met Femke zwanger van haar tweede kindje. Annelien is dan ook de aangewezen persoon om Femke met raad en daad bij te staan. Wanneer Annelien tijdens haar eerste bezoek te weten komt dat Femke nog rookt, schrikt ze hiervan. Ze probeert Femke ervan te overtuigen om te stoppen met roken in het belang van haar kindje.

Annelien wil ook graag dat Femke op haar eigen benen leert staan. Ze moedigt haar dan ook aan om bij Danny in te trekken. Samen maken ze het appartement 'nestklaar'. Wanneer Nena geboren wordt, gaat het kersverse gezin samenwonen.

Annelien gaat na de bevalling nog eens langs bij Femke en is erg opgetogen met wat ze ziet. Ze verrast Femke met een dagje 'me-time' onder vrouwen.

Vier Handen op Eén Buik, woensdag 18 november om 20.35 op VIJF.