.
Anne De Baetzelier en Willy Sommers
woensdag 2 augustus 2023

Anne De Baetzelier ziet dat als een cadeau! 

“Hell yeah! Bring it on!” 

Ondertussen is ze al een tijdje uit de televisiewereld gestapt maar toch besloot ze terug ‘Tien om te zien’ te presenteren voor even, toen haar dat gevraagd werd. Toch is een terugkeer naar de televisie voor langere duur geen optie meer.

“Ik heb veel meer rust nu, ook innerlijk. Ik sluit me van veel dingen af. De krant lees ik amper nog, omdat ik niet beter word van al dat negatieve nieuws waaraan ik toch niks kan veranderen”, bekent de presentatrice aan Het Laatste Nieuws.

Ze ontdekte zichzelf pas toen ze stopte met haar mediacarrière en probeert nu optimaal gezond te leven. “Ik wil er graag goed uitzien en gezond blijven, dus ja, ik doe mijn best. Ik rook niet, ik drink geen alcohol, ik eet gezond en ik sport”.

Of ze kan aanvaarden dat ze eigenlijk aan het laatste kwart van haar leven begint? “Ik ben niet bang van de zestig. Ik zie het als een cadeau. Hell yeah! Bring it on! Ik ben blij dat ik al zo oud ben mogen worden. Je moet dankbaar zijn”, verklaart Anne De Baetzelier.

“Waar ik wel bang van ben, is aftakelen: hulpeloos en afhankelijk worden. Dat zou ik niet willen”, aldus Anne aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Anne De Baetzelier