.
Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Anne De Baetzelier en Willy Sommers
dinsdag 6 september 2022

Anne De Baetzelier: “We werden nog eens van stal gehaald”

Maar voor langer dan gedacht

Het was deze zomer weer genieten van ‘Tien Om Te Zien’. Dat zowel Willy Sommers als Anne De Baetzelier ook weer van de partij waren, maakte het er alleen maar mooier op.

“Wie had gedacht dat het ooit nog zou terug komen, een hele zomer lang”, glundert Anne in Dag Allemaal. “En met Willy en mij? Want bij die eenmalige terugkeer vorige zomer hadden wij echt het gevoel: ‘Oke, wij worden nog eens van stal gehaald, maar geven ook de fakkel door aan twee jonge frisse presentatoren Aaron en Laura.”

Het was al sinds 2008 geleden dat Anne nog veel voor VTM had mogen doen. Haar exclusiviteitscontract werd dat jaar beëindigd en haar dagen voor de zender waren geteld.

“Op de voorstellen die ik deed kwam geen reactie en ik wou de eer aan mezelf houden. Dus alles wat nu gebeurt , is een mooie bonus.”

Anne heeft er in ieder geval een mooie zomer opzitten. Want naast ‘Tien Om Te Zien’ heeft ze nog een andere uitdaging achter de rug. “Ik heb aan het begin van de zomer helemaal op mijn eentje de Camino del Norte gewandeld. Ik ben vertrokken op 9 juni en op 11 juli ben ik aangekomen. Dat was een kleine 850 kilometer op 32 dagen.”

Bio van Anne De Baetzelier

Meer Over:

Anne De Baetzelier