.
Willy Sommers en Anne De Baetzelier
zaterdag 18 juni 2022

Anne De Baetzelier: “Met kleine stapjes onzekerheden van me afgeschud”

Voormalige VTM-presentatrice laat in haar ziel kijken

In 1989 werd ze gekroond tot het mooiste meisje van ons land. 33 jaar later ziet Anne De Baetzelier er nog steeds stralend uit en maakt na 14 jaar afwezigheid haar terugkeer op het Vlaamse televisiescherm.

Geen sinecure want de blonde krullenbol kampte naar eigen zeggen met heel wat onzekerheden in haar jonge jaren. “Ik was erg groot, stak boven iedereen uit en liep gebukt om vooral niet op te vallen”, bekent Anne in Nina.

Dankzij haar overwinning bij de Miss België-verkiezing heeft De Baetzelier naar eigen zeggen geleerd om haar onzekerheden stap per stap van zich af te schudden.

Het verouderingsproces heeft de voormalige VTM-presentatrice leren relativeren. “Het is de levenservaring die telt. De dingen die je mag beleven. De connecties die je maakt met mensen”, klinkt het zelfvoldaan.

Het geheim dat ze er nog steeds zo goed uitziet, wijt Anne aan haar gezonde levensstijl. “Weinig suikers en geen vlees. Ik neem genoeg rust en ik sport. Lopen, zwemmen, fietsen, squats doen, wandelen. Ik haal daar mijn energie uit”, besluit De Baetzelier in Nina.