.
News Image

Anne De Baetzelier klaar voor terugkeer van Tien Om Te Zien

Het duo Willy en Anne spreekt nog steeds tot ver verbeelding...


Sinds 2008 zien we Anne De Baetzelier niet meer op televisie, maar volgend jaar viert Anne haar dertigjarige jubileum als Miss België en de ondertussen 54-jarige schoonheid is klaar voor haar comeback…



In 2008 stopte Anne De Baetzelier bij VTM. Nadien was ze nog wel af en toe op televisie te zien zoals voor een kookprogramma of haar deelname aan Expeditie Robinson maar al bij al stopte het televisiewerk. Maar zonder werk viel Anne De Baetzelier nooit. Anne De Baetzelier bleef bedrijfsfeesten presenteren, in binnen- én buitenland. Met sommige klanten bouwde ze een relatie op van meer dan 20 jaar. En in die wereld word je minder snel afgeschreven dan op televisie. “Voor bedrijfspresentaties hebben mensen met maturiteit toch een meerwaarde ten opzichte van groentjes, als ik ’t zo onrespectvol mag uitdrukken,” verklaart Anne De Baetzelier in Dag Allemaal.



Voor Anne De Baetzelier stopte bij VTM had ze meermaals zelf projecten ingediend maar daar werd nooit positief op gereageerd. “Op een bepaald punt stopt het.” Anne De Baetzelier omschreef zichzelf als “het puzzelstukje dat niet meer paste.” Anderzijds had Anne De Baetzelier nooit gedacht dat ze meer dan twintig jaar lang wèl in die televisiepuzzel zou passen. Er kwam ook een jongere generatie aan die natuurlijk ook kansen moest krijgen. Toch ziet Anne De Baetzelier een comeback naar televisie zeker zitten.



Anne De Baetzelier zou een leuk format waarin ze zich volledig thuis voelt zeker overwegen. Maar ze zit er evenmin op te wachten. Ze is dan ook niet in een zwart gat gevallen na haar afscheid aan VTM. Integendeel. Het afscheid bij VTM viel samen met het moment dat haar kinderen begonnen te puberen en dan was het handig om wat meer tijd met hen te kunnen spenderen zodat ze eens wat vaker hun hart konden luchten.



Toch is Anne De Baetzelier blij dat ze gevraagd werd voor de nieuwe “Winterrevue” van Stany Crets. Samen met Katja Retsin zal ze er een lap op geven op het podium. De “gezonde spanning” raast al door haar lichaam. “Dansen, acteren en presenteren zie ik absoluut zitten,” aldus Anne De Baetzelier in Dag Allemaal. “Dat zingen daarentegen…” lacht Anne. “Ik ken mijn sterktes én zwaktes.” Anne De Baetzelier geniet ervan om nog eens een glitterjurk te mogen aantrekken. Terugkeren naar de tijd van Tien Om Te Zien voor Studio Tarara vond ze ook prachtig. Het duo Anne en Willy spreekt immers nog steeds tot de verbeelding… Ziet Anne een terugkeer van Tien Om Te Zien zitten?



Anne De Baetzelier vond het alvast fantastisch om nog eens de sfeer van toen op te snuiven. Toch zou ze het programma nogal gedateerd vinden overkomen in deze tijd. “Al zou het in een modern jasje gestopt wel kunnen werken,” is Anne De Baetzelier duidelijk. Anne De Baetzelier geeft dan ook toe dat een goed muziekprogramma op televisie momenteel ontbreekt. “Ik denk dat de Vlaamse artiestenwereld ook heel blij zou zijn,” aldus Anne. “Maar er moeten budgetten voor zijn, natuurlijk.” Maar als er geld gevonden wordt mag VTM haar meteen bellen. “De kijker zou ook wel smullen van meer Vlaamse muziek op de buis,” aldus Anne De Baetzelier in Dag Allemaal.


Bio van Anne De Baetzelier