.
Anne De Baetzelier
donderdag 22 september 2022

Anne De Baetzelier is overleden ouders dankbaar

Dit heeft zij van hen geleerd...

Afscheid nemen van geliefden, het hoort jammer genoeg bij het leven. Anne De Baetzelier moest reeds afscheid nemen van haar beide ouders, maar koestert nog mooie herinneringen aan de twee.

“Mijn ouders hebben mij altijd de vrijheid gegeven om te doen waar ik zin in had, qua hobby’s, maar ook qua studies. Ze hebben me ook waarden meegegeven die mijn man en ik ook aan onze kinderen hebben doorgegeven: beleefdheid en respect”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Maar er is nog veel meer positiefs dat Anne heeft meegekregen van haar ouders. Dingen waar ze de dag van vandaag nog altijd de vruchten van plukt.

“Ze hebben mij financieel onderricht gegeven, wat ze eigenlijk beter op school als vak zouden geven. Hoe werkt een bank? Hoe ga je om met zakgeld? Hoe beheer je een budget?”

Gelukkig voor de ouders van Anne was hun dochter geen lastige puber. Al moet ze toegeven dat haar zus toch braver was. “Zij is vier jaar ouder en ik was toch de stoutste van de twee. Als we onder ons voeten kregen, liet mijn zus dat over zich waaien, terwijl ik mij begon te verdedigen. Mijn pa werd dan nog kwader, en dan kreeg ik weleens een klets op mijn billen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Anne De Baetzelier

Meer Over:

Anne De Baetzelier