.
Anne De Baetzelier
zondag 25 september 2022

Anne De Baetzelier: "Ik leerde meer van mij af te bijten"

Dat greep naar de keel...

Een pedagogische tik, nu is het verboden, maar Anne De Baetzelier heeft er in haar jeugd toch een aantal gehad. Haar vader deinsde er niet voor terug om er eentje uit te delen wanneer Anne zich probeerde te verdedigen wanneer ze onder haar voeten kreeg.

“Eigenlijk waren mijn zus en ik bijna seuten. Het was nodig dat ik wat meer haar op mijn tanden kreeg. Onder invloed van mijn man is dat wel gebeurd. Ik leerde meer van mij af te bijten, zonder onrespectvol te worden”, geeft Anne toe in Dag Allemaal.

Het is al een tijdje geleden dat de ouders van Anne zijn overleden, maar ze mist ze nog elke dag. “Wees worden: dat greep naar de keel, hoor. De manier waarop was ook pijnlijk. Mama voelde zich niet goed en op controle in het ziekenhuis heeft ze een hartstilstand gekregen.”

Papa De Baetzelier zag zijn vrouw, met wie hij 53 jaar was getrouwd, sterven voor zijn ogen. Een verschrikkelijk moment.

“Maar papa was een sterke beer. Mama was om tien uur ’s avonds gestorven en hij wou ons niet meer storen. Maar als je om half zeven ’s morgens telefoon krijgt van je pa, weet je dat het niet goed is.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Anne De Baetzelier

Meer Over:

Anne De Baetzelier