.
Anne De Baetzelier
zaterdag 22 oktober 2022

Anne De Baetzelier: “Dat is altijd zo’n dilemma geweest”

Ze wou zo graag iets terug doen

De zomer is al een tijdje voorbij, zo ook de uitzendingen van ‘Tien Om Te Zien’, waarin Willy Sommers terug mocht presenteren met trouw aan zijn zijde presentatrice Anne De Baetzelier.

Anne heeft altijd een gelukkige jeugd gehad en werd vaak vrijgelaten door haar ouders in de keuzes die ze maakte. Zo ook haar studiekeuzes en de momenten waarop ze graag wou uitgaan.

Ze is haar ouders altijd heel dankbaar geweest, zelfs nu nog, nu ze er alletwee jammer genoeg niet meer zijn. Annes moeder stierf voor de ogen van haar vader.

“Op een avond werd mijn moeder onwel en is ze naar het ziekenhuis gestuurd. Terwijl ze haar aan het onderzoeken waren, heeft ze een fatale hartaanval gekregen. Mijn vader heeft alles zien gebeuren door een raampje”, zucht Anne in Het Laatste Nieuws.

De wereld van papa De Baetzelier stortte in en hij kwijnde weg van verdriet. Bovendien kreeg hij ook nog eens te maken met kanker. Drie jaar na de dood van zijn vrouw, is ook hij gestorven. “Ik heb hem nog een week bij mij in huis genomen, maar dat ging niet. Ik heb dat aangevoeld als een groot dilemma. Je ouders hebben altijd zoveel voor je gedaan, je wil iets terugdoen, maar dan gaat het niet.”