.
News Image

Ann Van Elsen: “Waarom zou ik dat niet doen” 

Haar verhaal is nog niet uitverteld 

Je hoort wel eens vaker van jonge ouders dat ze amper tijd hebben voor zichzelf en alles in teken staat van de kinderen. Bij Ann Van Elsen viel dat altijd behoorlijk goed mee.

“Maar als het mij gelukkiger maakt om tijdens de examenperiode thuis te zijn, waarom zou ik dat niet doen? Al durf ik mezelf als Ann wel vaker op gelijke hoogte te zetten met Ann de mama en Ann de echtgenote. Als je dat niet doet, zakt de rest als een kaartenhuisje in elkaar”, zegt Van Elsen in Story.

Ann werd ooit verkozen tot Miss België en is sindsdien niet uit de media weg te slaan. Ondertussen werkt ze al vijf jaar bij radiozender Joe.

“Dat verhaal is wat mij betreft ook nog lang niet uitverteld. Ik hoop nog lang bij Joe te mogen blijven omdat de plek, de collega’s en het radio maken me zo gelukkig maken. Het is echt mijn passie en ik zal pas stoppen wanneer ze dat voor mij beslissen.”

En ondertussen werkt Ann rustig verder aan nieuwe programma’s die we binnenkort op de radio kunnen verwachten. “Ik werk ook aan een podcast die nog in volle ontwikkeling is. Langere diepgaande gesprekken voeren met iemand, dat spreekt me enorm aan.”