.
Ann Van Elsen
zondag 23 juli 2023

Ann Van Elsen: “Het is helaas nooit wat geworden” 

Ze heeft wel eens een vakantielief gehad 

Iedere vakantie is een mooie herinnering die je met je meeneemt. Maar er zijn altijd van die vakanties die er om één of andere reden toch altijd bovenuit springt. Voor Ann Van Elsen was dat haar reis naar Vietnam.

“We waren op uitstap naar een eiland toen er een storm losbrak en we niet meer terug naar het vasteland konden varen. We hebben toen de nacht moeten doorbrengen in noodtenten op een soort militaire basis. Dat was heel speciaal en spannend. Ik heb die nacht geen oog dicht gedaan, vooral omdat ik de dag nadien op tijd mijn vlucht moest halen voor een live tv-show”, blikt Ann terug in Story.

Als kind ging Ann vaak naar Oostduinkerke tijdens de vakanties. Daar leerde ze ook haar allereerste vakantielief kennen.

“Daar leerde ik de knappe Dries kennen. Maar het is helaas nooit wat geworden. Het bleef bij platonische liefde. Ik ging ook elke zomer naar zee met mijn beste vriendin en haar familie. Daar ben ik op haar neef Bob verliefd geworden. Het is tot één kus gekomen, maar daar bleef het bij.”