.
Ann Van Elsen
zondag 27 maart 2022

Ann Van Elsen emotioneel: “ik dacht dat mijn mama mij niet graag zag”

Ze nam bepaalde zaken verkeerd op

Ann Van Elsen was amper negen jaar toen haar ouders uit elkaar ging. Zelfs als kind begreep Ann al heel goed waarom er een echtscheiding kwam…

“Ik kon me heel goed verplaatsen in mijn moeder en vader en ik wist wat er aan stond te komen. Het is niet dat ik met oogkleppen op leefde, ik wist dat ze uit elkaar zouden gaan”, vertelt Ann Van Elsen in Primo.

“Weet je, mijn ouders komen allebei uit een nest waar men alles voor elkaar deed, maar emoties werden daarentegen niet zo vaak uitgesproken. Knuffelen en zo, dat werd bij ons niet vaak gedaan. En praten over gevoelens al helemaal niet.” En dat had ook een invloed op Ann zelf…

Als kind ging Ann Van Elsen zelf die emoties invullen. “En ik merk nu dat ik heel veel dingen verkeerd heb ingevuld of geïnterpreteerd”, geeft Ann Van Elsen grif toe in Primo.

“Toen mijn moeder me vroeger zei dat ik een druk kind was, interpreteerde ik dat als ‘ze ziet me niet graag’”, onthult Ann Van Elsen in het weekblad. “Met het ouder worden besef ik dat ze dat helemaal niet bedoelde. Ik was gewoon een druk kind”, lacht de radiopresentatrice. “Nu begrijp ik dat.”

“Maar als ik haar toen hoorde zeggen ‘ons Ann, daar hebben we werk mee’, klonk dat in mijn oren alsof ze zei dat ze mijn broer liever zag dan mij”, klinkt het emotioneel bij Ann Van Elsen in Primo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ann Van Elsen

Meer Over:

Ann Van Elsen