.
Ann Van Elsen
donderdag 20 juli 2023

Ann Van Elsen: “Dat hoeft voor mij niet meer” 

Haar reisstijl is veranderd 

Het is normaal dat onze reisgewoontes doorheen de jaren wat veranderen. Als kind hou je misschien liever van een vakantie aan zee, terwijl je jaren later liever van een all-inclusivevakantie geniet.

Dat is ook zo het geval bij Ann Van Elsen. Vroeger kon ze uren aan het zwembad liggen, maar nu kiest ze toch liever voor een actieve vakantie.

“Dat komt goed uit, want mijn man Filip is nogal avontuurlijk aangelegd. Voor hem moeten er sowieso sportfaciliteiten in de omgeving zijn. Ik zoek ook niet langer de tropische temperaturen op en wil ik niet te lang vliegen. Zeker met kinderen is dat het makkelijkst en zo vermijd je een jetlag”, klinkt het bij Ann in Story.

Wanneer Ann op reis gaat dan hoort daar altijd een uitgebreid ontbijt bij. Thuis heeft ze daar amper tijd voor. Maar op vakantie maakt ze daar graag tijd voor.

“Dan ga ik meermaals met mijn bordje naar het buffet. Ik heb ook een fascinatie voor kerken. Ik kan er op reis geen passeren zonder binnen te gaan. Ze moeten mij daar dan met rust laten. Ik brand een kaars en geniet van het alleen zijn.”