.
News Image

Ann De Winne schittert tijdens naPUURlijk

Ann De Winne gaf op 13 februari officieel de aftrap voor haar zinderend liedjesprogramma naPUURlijk in het TheaterCafé van het Fakkelteater. Na een geslaagde try out op 11 december in Eeklo, en een eerste sessie in op 27 januari in het TeaterCafé van het Fakkelteater te Antwerpen stelde Ann De Winne op 13 februari de échte feestelijke voorstelling van naPUURlijk voor aan pers en genodigden . Samen met pianist Jan Van Looy bouwde ze met veel passie aan een intieme solovoorstelling rond Vlaamse en Nederlandse pareltjes. Het is de bedoeling om hier een uitgebreide theatertoernee aan te koppelen.

Actrice Ann De Winne zingt Vlaamse klassiekers en Nederlandse evergreens in naPUURlijk. Samen met pianist Jan Van Looy betovert ze ons met onweerstaanbaar pure melodieën, beklijvende en hartverwarmende liedjes, ontroerende en grappige teksten. Kortom, wanneer we getrakteerd worden op liedjes als "terug naar de kust", "zonder woorden", " lentesneeuw" en "vreemde vogels", weet je hoe laat het is... Ann De Winne gaat voor puur en natuurlijk, een stem en een piano, Ann De Winne en Jan Van Looy.

Iedereen die interesse heeft in deze voorstelling of in de activiteiten van Ann De Winne, vindt flink wat informatie op haar nieuwe website www.anndewinne.be Ondertussen blijft Ann natuurlijk niet stil zitten en is ze zeer binnen kort ook weer terug te vinden op de theaterplanken, o.m. in Calender Girls van Loge 10.

Bio van Ann De Winne

Meer Over:

Ann De Winne