.
Anke Buckinx
maandag 28 november 2016

Anke Buckinx zit in de put

Problemen met dochter Anke Buckinx.


JOE-presentatrice Anke Buckinx zit in de put. Twee jaar geleden werd de presentatrice de trotse mama van een dochter maar net die dochter zorgt er vandaag voor dat het hart van Anke Buckinx al 1000 keer gebroken is. Anke ziet haar dochter graag maar de liefde is niet langer wederzijds.

​Mijn dochter wil alleen nog naar haar papa.Het is alleen nog maar papa dit, papa dat. Papa moet echt alles doen. Papa moet haar uit haar bedje halen, moet haar eten geven, moet haar aankleden, uitkleden, badje geven. En als ik het doe zegt je 'mama weg'. Ook als ik mijn lief een kus geeft, zegt ze 'mama weg', dan is ze ook jaloers. Vrijdag ging ik haar halen op creche en dan wou ze gewoon niet mee, dat is écht héél schaamtelijk. Ik heb haar moeten meelokken door haar in te fluisteren dat ze in de auto een koekje zou krijgen. Het is écht triestig voor mij.

​Heel de situatie duurt al een tweetal weken. Anke heeft geen idee waaraan dit ligt. Het is niet dat ik haar geslagen heb of dat we ruzie hadden. Ik hoop dat dit voorbij gaat, gaat Anke verder.



​Het is zelfs zo erg dat heel de toestand vaak voor hysterische taferelen zorgt ten huize Buckinx. In het begin kon Anke er nog mee lachen maar vandaag de dag kan Anke dat niet meer.

Bio van Anke Buckinx

Meer Over:

Anke Buckinx