.
Anke Buckinx
vrijdag 10 september 2021

Anke Buckinx: “Ik benijd hem soms wel”

Anke is absoluut niet jaloers.

Maarten en Dorothee van Qmusic vertelden ooit in een interview dat ze onderhandelen om hetzelfde loon te krijgen. Iets wat Sven Ornelis en Anke Buckinx nog niet hebben gedaan. “Ik weet niet hoeveel Sven verdient. Tuurlijk gaat dat meer zijn dan ik. Hij heeft Qmusic mee opgericht, zijn band met het bedrijf is anders. Logisch dat hij meer krijgt, ik ben daar helemaal niet jaloers over”, verduidelijkt Anke in Story.

Ook van een hechte vriendschapsband zoals bij Maarten en Dorothee, is bij Anke en Sven geen sprake. Afspreken buiten de werkuren zit er niet in. “We zien elkaar al genoeg in de week. De weekends en vakanties zijn voor familie. Af en toe zullen we elkaar eens een berichtje sturen, maar dat is het.”

De uren naast zijn job bij Joe spendeert Sven vooral aan zijn job als dj of in Barcelona. Sven is kinderloos en hoeft dus met weinig mensen rekening te houden. Iets waar Sven van geniet. “Dat benijd ik soms wel. Anderzijds krijg ik ook veel liefde terug van Lou en Max, ik zou ze niet meer kunnen missen”, aldus Anke.

Bio van Anke Buckinx en Sven Ornelis