.
Anke Buckinx
woensdag 18 mei 2022

Anke Buckinx: “Het is nooit meer helemaal goed gekomen”

"Dat neem ik die kapster nog altijd kwalijk, verdorie”

Iedereen heeft wel eens spijt van iets dat je op een onbezonnen moment tijdens je jeugd gedaan hebt. Joe-presentatrice Anke Buckinx heeft zo ook ooit een beslissing genomen die ze achteraf beter niet had gemaakt. Ze vertelt er meer over in Nina, een weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Als je haar ziet, is ze steeds haar vrolijke zelf. Een stralende glimlach met een mooie bos golvende krullen, dat is wat Anke Buckinx typeert.

Op een bepaald moment, toen ze zeventien was, was ze die krullen beu en ging ze naar een haarsalon om zichzelf een nieuwe look te laten aanmeten.

“Als tiener had ik van nature een bos vol prachtige, donkere krullen. Om eens van look te veranderen, ging ik naar een hippe kapster uit ons dorp”, vat Anke het verhaal aan.

Als je dan toch van look verandert, kan je beter maken dat het opvalt, moet Anke gedacht hebben. “De kapster ontkleurde mijn haar en gooide er rode verf over. Mijn mama begon te huilen toen ze me zag. Daarna is het nooit meer helemaal goed gekomen met mijn kapsel en dat neem ik die kapster nog altijd kwalijk, verdorie”, zegt ze nog steeds gefrustreerd.

Bio van Anke Buckinx

Meer Over:

Anke Buckinx