.
Anke Buckinx
zaterdag 13 augustus 2022

Anke Buckinx: “Het is enorm zwaar werk”

Ze start weer met de ochtendshow

We hebben deze zomer niet mogen klagen van het weer. De temperaturen waren misschien af en toe iets te veel van het goede, en een beetje regen was misschien ook welkom geweest, maar heel wat mensen hebben volop kunnen genieten.

Ook Anke Buckinx. Zij heeft heel wat tijd doorgebracht in haar prachtige tuin. “We hebben even overwogen om een zwemvijver aan te leggen, maar omdat we in een rijwoning wonen, zouden ze met een kraan materiaal over het huis moeten tillen, dat zou een pak geld kosten”, reageert Anke in Story.

Gelukkig voor Anke en haar gezin is Plopsa Indoor dichtbij en fietsen ze regelmatig naar daar. “Dan verfrissen we ons in de fonteintjes en koelen we af in de binnenattracties. De kinderen amuseren er zich rot. En we wonen ook dicht bij het openbaar zwembad.”

Maar veel zonnige dagen wil ook zeggen dat Anke oplet om in de zon te zitten. Twee jaar geleden liet ze een kwaadaardig melanoom verwijderen. “Ik ben sowieso geen zonneklopper. Ik zoek vaak de schaduw op. Maar ik smeer me goed in en ga om de drie maanden op controle. Ik ben blij dat het goed wordt opgevolgd.”

En hoe zit het met de toekomstplannen van de goedlachse radio-presentatrice? “De voorbije vakantie heb ik enorm genoten van wat langer te slapen. Maar ik heb ook ongelooflijk veel zin om aan het zevende seizoen van de ochtendshow te beginnen. Hoewel het fysiek soms erg zwaar is, is het de mooiste job van de wereld.”

Bio van Anke Buckinx

Meer Over:

Anke Buckinx