.
Anja Daems
donderdag 23 maart 2023

Anja Daems wilde nooit mama worden maar veranderde om die reden

“Dat zal altijd tussen ons staan”

Anja Daems werd op haar 40ste mama van een dochter. In haar ogen relatief oud want nu zit ze met een puber die eigenlijk toch wel oudere ouders heeft.

“Eigenlijk wilde ik nooit mama worden. Ooit heb ik zelfs aan mijn dokter gevraagd of ik me niet zou laten steriliseren, maar die zei: ‘Wacht nog maar een paar jaar.’ En gelukkig, want midden de dertig had ik het gevoel dat ik elke berg beklommen had, in elke zee had gezwommen en elk café kende. Er was een grote leegte in mijn leven en die kon enkel opgevuld worden met een kind”, onthult Anja aan Story.

“Fred wist dat en hij heeft me dat gegund. Ook al had hij al twee zonen. Maar hij zei me: ‘Als ik je dat ontneem, zal dat altijd tussen ons in staan”.

“Anna Julia zit nu ook volop in haar puberjaren. Met haar ogen rollen en tegenspreken: ik ken het allemaal. Al valt het nog wel mee. Ze doet dat vooral bij mij. Ik ben de irritante, volgens haar”, geeft Anja Daems toe aan Story.

Zij en haar dochter zijn heel close maar als puber wil ze losgelaten worden. Maar de man van Anja is hier blijkbaar nog moeilijker in.

Bio van Anja Daems

Meer Over:

Anja Daems