.
Andy Peelman
maandag 15 augustus 2022

Andy Peelman: “Ze kreeg een compliment van hem”

Het blijft bij 2

De voorbije jaren mocht acteur en presentator reeds 2 keer een bevalling van dichtbij meemaken. Zijn vrouw Tine zette twee prachtige dochters op de wereld.

“Of ik mezelf herken in het kopieergedrag dat mannen tijdens de zwangerschap van hun vrouw vertonen? Snoepen heb ik gedaan voor, tijdens en na Tines zwangerschappen. Niet per se meer dan anders. Wat voor Tine wel vervelend was, was dat ze negen maanden lang geen voorverpakte sla, rauw vlees of salami enzo mocht eten. Maar daar heb ik weinig last van gehad”, zegt Andy in Tv Familie.

Over het algemeen had Tine een goede zwangerschap en had ze weinig last van misselijkheid of vreetbuiten. En ook ‘vieze goestingskes’ heeft Tine niet gekend.

“Of toch niet meer dan anders. Na de zwangerschap was ze slechts vier kilo bijgekomen. Dat heeft haar zelfs nog een compliment van de gynaecoloog opgeleverd.”

“Mevrouw, u hebt echt een lichaam om kinderen te baren”, zei de gynaecoloog in kwestie. Maar ondanks dat mooie compliment besluiten Tine en Andy om het toch bij 2 dochters te houden.

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman