.
Andy Peelman
zaterdag 27 mei 2023

Andy Peelman: “Ze kon niet plaatsen wat haar overkwam” 

Het is niet makkelijk als dochter van een BV 

Met twee jonge dochters in huis is het altijd een beetje druk. Andy Peelmans dochters Feline en Lorelie zijn 3 jaar en 1 , maar zijn de meest perfecte dochters die Andy zich kan wensen.

“Maar soms zijn het wel twee zwijntjes. Lorelie kopieert Feline, dus moeten we de kleinste voortdurend in de gaten houden. Ja, ze hebben allebei veel energie en dat is soms vermoeiend”, geeft Peelman toe in Story.

De twee meisjes komen heel goed overeen met elkaar, al moet Andy ook bekennen dat het soms flinks kan botsen tussen de meisjes.

“Maar voorlopig zien ze elkaar nog graag. Hoe ouder een kind wordt, hoe leuker in mijn ogen. Je kan communiceren met elkaar en krijgt soms verrassende antwoorden. Al worden ze wel snel groot.”

Andy moet toegeven dat hij het lastig vond toen zijn dochter naar school ging. En dat had te maken met zijn bekendheid. “Op school wisten ze dat Feline mijn dochter is. Ik bracht haar ook regelmatig naar school, waardoor de oudere kinderen tijdens de speeltijd naar haar kwamen. Maar na overleg met de school hebben ze de richtlijn gekregen om haar met rust te laten. Gelukkig, want ze kon ook moeilijk plaatsen wat haar overkwam.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman