.
Andy Peelman
maandag 10 mei 2021

Andy Peelman vertelt onthutsend verhaal: “ik was zó kwaad op die mens”

“Ja, Andy was enorm beschermend.”

Andy Peelman en mama Lisette, dat zijn twee handen op één buik. Andy was amper zes jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen en sinds die echtscheiding stelde Andy zich erg beschermend op tegenover zijn moeder. Héél erg beschermend, zo blijkt…

Na haar echtscheiding heeft Lisette geen andere relatie meer gehad. Dat hoefde niet meer voor haar, en sowieso duldde Andy geen andere man in de buurt van zijn moeder…

“Op de voetbal had ik ’n goeie vriend met wie ik veel lol maakte…” begint de nu 73-jarige Lisette haar verhaal, maar Andy onderbreekt haar: “…maar ik was zo kwaad op die mens dat ik hem ronduit zei dat hij mijn moeder met rust moest laten.”

Al maakte de man in kwestie zelfs geen avances. “Ja, Andy was enorm beschermend.”, geeft mama Lisette toe. Maar moeder en zoon zijn ook nu nog twee handen op één buik die voor elkaar door het vuur gaan.

Voor Lisette voelt het het hele jaar door aan als Moederdag. “Andy staat áltijd paraat voor mij”, klinkt het hartverwarmend bij Lisette in Dag Allemaal.