.
Michel Wuyts en Andy Peelman
zaterdag 25 juni 2022

Andy Peelman stelt gerust: “Dat ga ik Vlaanderen niet aandoen”

Hij gaat wat van de vakantie genieten

De hoogdagen van 'Tien Om Te Zien' lijken weer terug te komen. In juli en augustus staan er terug opnames van het programma gepland en daar kijkt iedereen heel erg naar uit. Ook Andy Peelman.

Hij is al fan van toen hij nog een klein manneke was. Maar idolen dat had hij niet. “Ik kon en kan de Vlaamse muziek wel appreciëren. In mijn afspeellijsten op Spotify staan ook liedjes van pakweg Willy Sommers en Bart Kaëll. En die zing ik dan uit volle borst mee in de auto. Ook kleinkunst vind ik mooi”, klinkt het vrolijk in Tv Familie.

Maar toch is er één artiest die er echt bovenuit springt voor Andy. “Ik vind Peter Vanlaet van Mama’s Jasje echt top. Ik vind hem een serieus ondergewaardeerde artiest. Hij is niet alleen een ongelooflijk aangename kerel, hij heeft ook een heel specifieke stemkleur. Ik heb Peter altijd een erg goeie zanger gevonden.”

In ‘The Masked Singer’ liet Andy voor het eerst van zich horen als zanger, maar een carrière uitbouwen, dat gaat een stap te ver voor de acteur. Hij vindt zichzelf geen zanger en wil het Vlaanderen niet meer aandoen.

Andy kiest deze zomer voor een rustige zomer met vrouw en kind. “Ik heb de laatste tijd veel gewerkt. Zo zat ik onder andere voor ‘Lego Masters’ in het buitenland. Nu is het dus tijd voor mijn vrouw en twee dochtertjes. Zij komen deze zomer op de eerste plaats!”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman