.
Andy Peelman
donderdag 27 april 2023

Andy Peelman: “Plots werden we beschoten!”

Het was even schrikken

Week na week werd er gezocht naar wie onder de maskers verborgen zaten bij ‘The Masked Singer’. Daarbij kregen we de hulp van een speurdersteam met onder andere Kevin Janssens, Julie Van den Steen, maar ook Andy Peelman.

Alleen zal Andy er niet bij zijn tijdens de finale. “Ik zat tijdens de opnames in het buitenland voor ‘Andy Op Patrouille’, dat je vanaf 10 mei kan zien bij VTM. We zijn opnieuw naar alle uithoeken van de wereld gereisd. Het was enorm boeiend, maar daardoor kon ik dus niet bij de finale aanwezig zijn”, legt Peelman uit in Story.

Maar Peelman heeft er enkele bijzondere en spannende opnamedagen opzitten voor ‘Andy op patrouille’ en hij is met enkele straffe verhalen naar huis gekomen.

“Het was enorm boeiend. Ik combineer er het beste van twee werelden: politieman mogen zijn en televisie maken. Alleen was het door corona een moeizame draaiperiode. Bovendien: politiediensten zitten ook niet op onze komst te wachten. Wie wil er nu een cameraploeg achter zich die alles filmt?”

En ook het gevaar lag af en toe op de loer, zoals in Mexico. “Daar zijn we echt door het oog van de naald gekropen. Tijdens een patrouille in een steegje in Acapulco werden we plots beschoten.”