.
Andy Peelman
woensdag 7 september 2022

Andy Peelman opent kledingwinkel: “Maar ik kom nog vaak op VTM”

Hij heeft heel wat leuke plannen

Voor veel studenten betekent vakantie vooral veel uitrusten van het zware schooljaar dat ze achter de rug hebben. Anderen vinden toch nog de tijd om een studentenjob te doen in de vakantie om wat extra geld bij te verdienen.

Ook presentator Andy Peelman heeft altijd een studentenjob gedaan en hij zal zijn dochters later ook aanmoedigen om er eentje te doen.

“Sowieso krijgen ze al een betere financiële start dan ik ooit gekregen heb, maar ze zullen wel nog altijd moeten werken voor hun eigen centen. Ik ga ze niet zomaar alles geven wat ze willen. Door vakantie-en weekendwerk leer je eenmaal de waarde van geld in te schatten”, verklaart hij zichzelf in Story.

Andy heeft zelfs al een ideetje waar de meisjes later terecht zullen kunnen om vakantiewerk te doen. Hij opent binnenkort een eigen kledingzaak met tweedehandskledij van iets duurdere merken.

“We zijn volop bezig het pand te verven en aan te kleden. Het is trouwens niet onze enige ‘werf’. Eind deze maand begint de bouw van ons nieuwe huis en ergens volgend jaar trekken we daar in. En dat allemaal in combinatie met het draaien voor een nieuw seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’ en ‘Andy op patrouille’. Ik zal dus nog genoeg op VTM te zien zijn. Tot grote spijt van wie het benijdt.”

Download onze app voor Android of iOS