.
Andy Peelman
maandag 29 november 2021

Andy Peelman openhartig over seks: “Hij had verdorie sneller seks dan ik!”

Andy ging helemaal uit de kleren

Andy Peelman en beste vriend Kevin zijn twee handen op één buik. Hoewel Kevin in het begin vaak gepest werd, was het toch Kevin die sneller tussen de lakens belande met een meisje dan Andy, die tot de coolste jongens van de school behoorde.

“Hij had verdorie sneller seks dan ik”, roept Andy. “Op z’n 17de al, en ik pas op m’n 18de.” Kevin pikt daar graag op in. “Toen ik hem vertelde over ‘mijn eerste keer’, schrok hij wel”, lacht Kevin.

De mannen houden alleen maar goede herinneringen over aan hun jarenlange vriendschap en dat doet hen terugblikken op hun laatste jaar middelbaar. “Toen we met onze klas, de 6de Handel, een mini-onderneming opstartten, hebben we de originaliteitsprijs in de wacht gesleept. Dat was nog nooit gebeurd, dat het VKO Opwijk met een prijs naar huis kwam.”

Andy en Kevin vertellen bovendien maar wat graag wat hun mini-onderneming inhield. “Op de presentatie deden we een stripact op ‘You Can Leave Your Hat On’, van Joe Kocker. We stonden daar allemaal in onze bloten. Met alleen nog een onderbroek aan. Die hadden we laten bedrukken, met op de achterkant van elke onderbroek een letter. Die letters vormden samen de naam van ons bedrijfje: ‘Cotton & Co’.

Andy benadrukt nog eens graag dat de hele zaal verbouwereerd was na hun act, maar dat ze alleen maar lovende reacties kregen. En dat willen wij best geloven!