.
Andy Peelman
zondag 30 januari 2022

Andy Peelman onder de indruk: “ Ze heeft bijna altijd gelijk”

Hij laat zich niet beïnvloeden

14 januari betekende de start van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Vlaanderen en het speurdersteam van VTM gaan sindsdien weer met z’n allen op zoek naar de bekende Vlaming die onder het masker zitten. Ook Andy Peelman maakt sinds dit jaar deel uit van dat speurdersteam. Net zoals Karen Damen die ook dit jaar weer van de partij is.

“Karen is heel dedicated. Ze heeft ook praktisch altijd gelijk. Ik had het moeilijk om me niet door haar te laten meeslepen. Maar ik had één voordeel: ik weet wat het is om deel te nemen aan de show. Ik vond het overigens erg leuk om speurder te zijn, want als deelnemer had ik vorig jaar te veel stress om echt te genieten.”

Volgens Andy is het succes van het programma gemakkelijk te verklaren. “Niemand had het zien aankomen. De kostuums zijn indrukwekkend, de show is fantastisch, maar vooral het gissen boeit de kijkers enorm. Tijdens het eerste seizoen hoorde ik overal mensen bezig over ‘The Masked Singer’. Ik moest natuurlijk doen alsof ik van niets wist, maar tegelijk niet te ontwijkend reageren, want dat is ook verdacht.”

Download onze app voor iOS of Android